Smaad, laster en stalken

Mijn grens is bereikt.

Laat ik maar beginnen bij gisteravond. Online raakte ik in gesprek met iemand (kende ik niet) die benaderd was door Yvonne Fiege (op Facebook genaamd: Viavon, op Twitter Dynd21). Viavon was ooit een vriendin van Desiree van Doremalen. Later brak de P uit tussen die 2 en tegenwoordig laat Viavon zich inspireren door Rebecca Albers. Ik ken Viavon niet, zij mij ook niet. De enige keer dat ik haar ontmoette en aansprak op haar fascinatie voor mij kwam ze niet verder dan haar tenen bestuderen. Toch is ze al vanaf 2015 ( toen opgenaaid door Doremalen) bezig met een hetze tegen mij. Ze doet dat vanuit haar eigen naam maar ook vanuit SOS-Jeugdzorg. Ik wil hierbij benadrukken dat de andere bestuursleden van SOS Jeugdzorg hier buiten staan en er alles aan doen Viavon te stoppen. Helaas tot op heden zonder resultaat. Naar aanleiding van de schermafbeeldingen die ik gisteravond kreeg heb ik een bestuurslid gebeld van SOS Jeugdzorg. Deze wist me te vertellen dat Rebecca Albers (vrijwilligster bij SOS-Jeugdzorg) tegenwoordig degene is die Viavon zo aanstuurd en manipuleerd in deze hetze. Via von is bestuurslid in de Jeugdzorg, volwassen en verantwoordelijk voor haar eigen gedrag. Het is ook niet de eerste keer dat ze is aangesproken op haar gedrag vanuit haar eigen bestuur. Maar wel de laatste keer!

Rebecca Albers is ooit op staande voet ontslagen door me. Dat werd een rechtzaak. Ik moest haar 3 maandsalarissen betalen maar als het er 10 waren geweest was ik ook akkoord gegaan. Tijdens die rechtzaak heeft Rebecca al een verbod gekregen van de rechter om over mij of over de Stichting te praten. Rebecca heeft oud medewerkers benaderd met de vraag of ze mee wilden helpen me kapot te maken. Dat was voor mijn arrestatie. De zus van Rebecca heeft verklaard dat Rebecca juichend bij haar ouders in de kamer stond te verkondigen dat ze me gingen naaien omdat de oud boekhouder Rob Assenberg (Admi-mere te Almere)stukken heeft achter gehouden. Dat is hem gelukt. Met medewerking van Rebecca en Doremalen. Rebecca die samen met mij in de uitzending van 1-vandaag Media  zat  en hoog van de toren blies heeft overigens het UWV opgelicht door te verzwijgen dat ze bij mij in vaste dienst was gekomen en intussen nog maandenlang een UWV uitkering genoot. Over fraude gesproken!

Desiree van Doremalen is nu betrokken in de zaak van Yvonne Floor aan de kant van de ex van Yvonne. Yvonne zit, net als ik toen, in de gevangenis nu. Doremalen heeft hooggeplaatste vrienden bij VWS en Justitie. Wat er met mij gebeurde en nu met Floor is buiten proportioneel. Bij mij werd er alles aan gedaan om me maar opgesloten te houden. Bij Floor nu ook. In beide zaken is Doremalen betrokken. In beide zaken gaat het om de Jeugdzorg, in beide zaken is er tegenwerking vanuit alle hoeken. Doremalen geeft zich als een ander uit online, ze schaadt de zaak momenteel bewust. Ik heb Yvonne Floor haar boek gelezen en er zijn zoveel overeenkomsten dat het geen toeval meer kan zijn. De hetze, het getreiter, het voorarrest proces en de betrokkenen. Er zijn aangiftes gedaan tegen betrokkenen maar deze zijn kwijt (dat kan als je bij Justitie en VWS aan tafel zit). Ik verzoek een ieder die vragen heeft rechtstreeks Contact met mij op te nemen. Hierbij het boek van Yvonne Floor: ‘ Tot de dood ons scheidt’.

Lees hier het boek van Yvonne Floor Tot de dood ons scheidt

 

 

 

 

Advertenties