Rebecca Albers

Rebecca werkte in de crisisopvang van Vrienden van Tom en vond zichzelf geweldig. Rebecca nam de media voor haar rekening en nam contact op met o.a. 1-Vandaag. Ze presteerde het met droge ogen te vertellen hoe slecht ik wel niet was en dat het PGB gebruikt moest worden voor zorg ipv Eurodisney. Naar Eurodisney gingen we 1x per jaar direct na kerst voor 2 dagen. We verbleven dan buiten Disney en iedereen mocht mee. Ook de kinderen in de crisisopvang, de kinderen van wie het budget op ws (waar er 4 kunnen eten kunnen er 5 eten ook) en de kinderen onder voogdij. Iedereen wist hier al jaren vanaf. Van Zorgkantoor tot voogden tot bedenk het….Mensen die roepen daar is het PGB niet voor bedoeld moeten zich dan nu, 4 jaar na mijn veroordeling, afvragen hoe het zit met wat deze week door de politiek werd beslist…PGB mag in Europa worden uitgegeven! Los daarvan gaat oa Be Active in Almere al jarenlang naar landen als Suriname en Cambodja met deze kinderen.

Hoe dan ook, slecht of niet, Rebecca zat als eerste gratis in de bus naar Disney met haar hele gezin. Zij als begeleidster en 2 van haar kinderen vielen onder de doelgroep. Toen Saskia haar intrede deed kwam er onderling gezeur en Saskia (volledig vennoot van me op dat moment) ontsloeg Rebecca. Ik was het daarmee eens. Er kwam nog een rechtszaak ivm haar ontslag wat ze aanvocht en ik moest een paar maanden salaris doorbetalen en zij mocht geen enkele mededeling doen omtrent mijn privéleven of het bedrijf.

Rebecca begon, zo vernam ik van haar zus, een kruistocht tegen me. Zoals ze jarenlang haar ouders en zus had geterroriseerd was ik nu aan de beurt. Er kwamen meldingen. Bij BJZ dat ik mijn kinderen sloeg, bij de verhuurder dat er kinderen op kantoor sliepen, bij haar ouders thuis vertelde ze lachend dat mijn langste tijd erop zat want, zo vertelde haar zus me letterlijk na mijn 1e detentie: “de boekhouder had stukken achter gehouden”, ze “gingen me naaien met zijn allen” en nog veel meer ellende. Ik had er een dagtaak aan. Ook begonnen de telefonische bedreigingen (waarvan ook aangifte is gedaan).

Zie hier de uitzending van 1-Vandaag en lees vooral het commentaar eronder door de groep. uitzending

Rebecca probeerde mensen over te halen zich bij ze aan te sluiten. Suggereerde dat een medewerkster bij mij thuis stukken had doorgesluisd. Ik sprak deze oud medewerkster recent. Het volgende had ze erover te zeggen: “ik wist dat dit ging gebeuren vanaf het moment dat Rebecca vroeg of ik wou getuigen en ik nee heb gezegd” en “ik weet zeker dat ik hier niets mee te maken heb en ik dus ook geen documenten heb doorgesluisd”

Na mijn detentie en de uitzending van 1-Vndaag kwam ik er overigens door toeval achter dat Rebecca voor ze bij mij in dienst kwam een UWV uitkering had. Deze heeft ze door laten lopen tot maanden nadat ze ook een salaris kreeg van mij. Uitkeringsfraude dus! Ik vind dat niet kunnen dus heb haar contract incl haar loonstroken na mijn detentie nog even nagestuurd aan het UWV.

Rebecca doet overigens nog steeds erg haar best in de Jeugdzorg. Zo is ze voor zichzelf begonnen en doet aan crowdfunding.

Ook tegen Rebecca is aangifte gedaan.

 

Advertenties